Tjen Penger Med Markedsføring På Nett

Tjen Penger Med Markedsføring På Nett

Ved å kombinere artikkel skrift og affiliate markedsføring, kan det bli en fin måte å tjene ekstra penger. Det høres mye mer komplisert ut enn det egentlig er, tro meg. Du kan finne agenter over alt. Den beste måten kan være fra (gratis å registrere seg og bruke). Det er en verdensomspennende utgiver av ebøker. De lar utgivere legge ut sine ebøker, slik at folk kjøper dem. De lar også folk selge forlagets bøker for provisjon. En utgiver viser hvor mye kommisjon personen vil få for å selge en eBok. Du kan få opp til 75% ved å selge ebøker for utgivere. Hvis en utgiver ber 100 dollar for hans / hennes program, vil du få 75 dollar for å selge den for ham. Det er et flott sted å tjene litt ekstra er i effekt som kalles affiliate markedsføring. EBok utgiver er agent og du er markedsføreren for hans / hennes produkt.

 Det kan være lurt å fortelle utgiveren at du tenker på markedsføring for dem. Forklar at du ønsker å ha programmet (gratis prøve) slik at du kan se over det og markedsføre det på riktig måte. Eller hvis de kan i det minste fortelle om sitt produkt, slik at du vet at det ikke er juks. For meg er dette viktig. Ville du ønsker å fremme noe som du ikke ville bruke selv? Vil du vil at kundene skal bli snytt for gevinsten? Det er helt opp til deg. Jeg sier bare det er mye juks der ute, jeg ville ikke ønsket ikke å fremme noe som var en svindel.

Du kan fremme ting du liker og er kjent med. For eksempel; Hvis du liker World of Warcraft, har Clickbank tonnevis av ebøker og programmer du kan markedsføre og selge. Du kan faktisk tjene penger på å skrive om ting du liker. Når du har funnet noen ebøker eller programmer du ønsker å markedsføre og selge; vil du få «hoplinks» (dette er linkene til nettstedet du bruker for å få betalt). Linken er en viderekobling som sender kunden til annonsørens nettsted, som i sin tur forteller Clickbank at et salg ble gjort ved å klikke fra linken din, da får du betalt provisjon for å selge eBoken. Jeg vil forklare senere.

 Nå har du hoplinkene fra Clickbank, og du ønsker å markedsføre og selge produktene du liker. Du kommer til å bruke artikkel markedsføring for å gjøre dette. Artikkel markedsføring er en måte for deg å skrive om noe og få ordet ut til folket. Annonser for produktene du har valgt på Clickbank.

Du er i utgangspunktet ute etter å skrive en annonse som fremmer det produktet du selger. For eksempel, la oss si du skulle selge en eBok om å lage marsipan. Vil du gjennomgå Clickbank sine utgiver reklamer og skrive en fantastisk annonse for å fremme eBoken. Så vil din artikkel / reklame bli publisert for millioner av mennesker å se. Trikset er å finne et sted som lar deg skrive denne typen reklame artikler med mye trafikk. Her er de 4 artikkel nettstedene jeg skriver på. De er godt kjent og får mye trafikk. Dine annonser vil bli lest, noe som betyr salg for deg 5 ekte måter du faktisk kan tjene penger på nettet.

 Du går til noen av disse nettstedene og registrere deg. De er alle gratis å delta og bruke. Du skriver en artikkel for din marsipan eBok. Husk, jeg fortalte deg om din hoplink fra Clickbank som er hvordan du får betalt? Nå på bunnen av artikkelen din, legger du inn din hoplink. Du kan kanskje skrive “Hvis du ønsker å lære å lage 12 fots marsipan kake klikk på denne linken________.” Nå når noen leser artikkelen, vil de klikke på hoplinken og hvis de kjøper produktet, får du provisjon.