Hva Er Markedsføring På Nett?

Markedsføring På Nett Forklart

Markedsføring på nett er rett og slett måter å markedsføre eller bruke annonserings strategier med fokus på en bestemt målgruppe, for å oppnå to (2) mål:

  •  Nå første side på de fleste store søkemotorer på nett for å få organisk trafikk, og
  •  Tjene en passiv inntekt, nok til å ikke trenge en fast ni-til-fire-jobb lenger.

 Deres mål kan variere på enkelte måter, men det endelige formålet med markedsføring på nett er å tjene penger på nettet.

Hva Er Markedsføring På Nett? Husk på at bedriften ikke nødvendigvis trenger å fokusere på en enkelt gruppe publikum hele tiden. Et unntak kan være på et nettsted som fokuserer på 2 eller flere lønnsomme nisjer. Et eksempel er en nisje som fokuserer på å lære nybegynnere ulike typer teknikker på hvordan å tjene penger jobbe hjemmefra.

Fra et nisje marked kan de tjene ekstra ved å legge til affiliate linker fra Affiliate, eller strategisk plassere Google AdSense-annonser på sine blogginnlegg.

Merk at: Lære trinnene på hvordan man tjener penger på nettet ved Amazon Affiliate eller Google AdSense vil bli diskutert på et annet innlegg.

Tilbake til nisje siden, med fokus på å undervise trinnene på hvordan man tjener penger på nettet, kan eierne av nettstedet utnytte sine kunnskaper enda mer ved å legge til en “tjenester som tilbys” side der folk kan ansette dem. Dette er en åpenbar vei og ganske lønnsomt også.

Det kan være et lønnsomt å lære folk det du vet (konsultasjon), eller tilby dem dine tjenester ved å ansette deg. Du kan tjene en anstendig sum penger ved å bare håndtere et nisje nettsted.

Hva er Strategiene for Markedsføring på Nett?

Før du kan tjene store summer penger på nettet ved å lage ditt eget nisje nettsted, må du lære det grunnleggende om markedsførings teknikker på nett.

Markedsføring på nett er en svært ung industri som stadig endres eller forbedres, noen ganger uten forvarsel i det hele tatt, til tross for de fleste endringene i Google sine Algoritmer og andre oppdateringer fra søkemotor nettsteder. Her er noen av de mest kjente markedsførings strategiene som er kjent på nettet:

SEO (Search Engine Optimization)

– Denne markedsføring teknikken har to (2) hovedkategorier i tillegg. Nemlig: «On-Page» optimalisering og «off-Page» optimalisering.

On-Page optimalisering, er enklest forklart å bruke optimaliserte og strategisk valgte nøkkelord til blogginnlegg, beskrivelser og metadataene.

Bloggere finpusser stadig på deres hjemmeside struktur i et forsøk på å tilpasse seg søkemotor roboter eller edderkopper (algoritme), for å bli indeksert riktig (som hva bibliotekarer gjør med bøker). De har alle et hovedmål, som er å få sitt nisje nettstedet på toppen av relevante søkeresultater i søkemotorer.
Off-Page optimalisering er ganske annerledes fra å tilpasse ditt nettsted for å komme på første side av søkeresultatene. Du kan tenke på denne teknikken som stille som ordførerkandidat. Hvis du jakter på en stilling, må du gjøre kampanjer og bygge et sterkt forhold til mennesker. Målet er å få deres stemmer.

Stemmer, hvis konvertert til SEO språk, er tilbakekoblinger (backlinks). Dette er lenker skrevet av andre mennesker på andre nettsteder for å markedsføre nettstedet ditt. Et eksempel på dette kan være en enkelt person som fremmer din URL fordi, la oss si at ditt nisje nettsted være nyttig når det gjelder å lære å lage mat.
Ytterligere informasjon om SEO vil bli diskutert i en annen artikkel.

Markedsføre På Sosiale Medier

– Dette er min favoritt. Du oppretter profiler og / eller fan-sider på sosiale medier, og får så mange likes og følgere du klarer. Denne fan siden din kan drive store mengder trafikk til ditt nisje nettsted hvis det gjøres riktig.

Link Bygging

– Selv med sitt populære navn: blir ikke backlinking anerkjent av ordbøker eller av Microsoft Word, Backlinking er et begrep som brukes i forhold til å drive trafikk til ditt nisje nettsted, å bli respektert av Google for å få organisk trafikk, og for å bli anerkjent i din nisje.

Denne markedsføringsstrategien omfatter å få høy Google PR (Page Rank) nettsteder relatert til ditt valgte nisje marked eller søkeord, og gjør alt for å få en «do-follow» lenke som peker til ditt nettsted.

Google PR er en rangering fra null (0) til ti (10) tildelt av Google for å identifisere hvilket nettsted som er mest nyttig i et gitt søkeresultatet.
Do-follow link er en link (en stemme) som kommer fra et annet nettsted som peker til ditt nisje nettstedet og gir deg en stemme for å øke din Google PR. Vær imidlertid obs på at vekten av stemmene avhenger selvfølgelig på hvilken Google PR nettsiden som stemmer på deg har. Det er litt urettferdig hvis du tenker på det i begynnelsen, men det vil bli klart for deg at for å få respekt, må du jobbe hardt og være ærlig før nettstedet ditt kan få høy PR. Så smart er Google sin algoritme.

Markedsfør Virale Videoer eller Markedsføre på YouTube

Denne markedsføringsstrategien er i et tidlig stadium, tror jeg. Men ikke ta video markedsføring for gitt. Et eksempel på en stor media hvor du kan eksperimentere på markedsføringteknikker med virale videoer er ingen andre enn Flere folk tjener en anstendig mengde passive inntekter ved å fokusere sine lønnsomme nisjer til å lage videoer som har en mulighet til å bli virale. Det er faktisk enklere enn du tror. Du må bare ha tålmodighet i læring og tålmodighet i utføring.

Det er fortsatt andre markedsføringsteknikker der ute. Men jeg har allerede nevnt de fleste av faktorene som påvirker disse andre teknikkene. Ettersom vi våger oss ut mot vår søken etter å finne lønnsomme nisjer på nettet, vil du forstå at de fleste tingene du ser akkurat nå på skjermene er produkter av Markedsførings ideer og teknikker.